DSC_0995A Karsai Sport Center 1979-ben Karsai Lajos által alapított vállalkozás.

Alapjaiban a szabadidő sportokat kedvelők “szolgáltatójaként” jött létre. Az elmúlt évek során az érdeklődési területeket leszűkítve, tevékenységünket egyre inkább a hajózás, ezen belül is a vitorlázás határozza meg.

Az 1992-ben megalapított vitorlás iskolánkban elsődlegesen a belvízi kishajó vezetői oktatással, vizsgára történő felkészítéssel és a gyerekek vitorlás táboroztatásával és gyerekeknek szóló vitorlás edzésekkel foglalkozik. Vállalkozásunk és egyesületünk is Kaposvári székhelyű, de vitorlázási tevékenységünket eddig Balatonlellén, a BL Bavaria Yachtclub-ban működtettük, ahol 2009. évtől a Lellei Vitorlás Egylettel ( LVE ) együttműködve beindítottuk vitorlás gyerektáborainkat. 2012. nyarától, vitorlásiskolánk saját egyesületének, a KARSAILING Vitorlás Sport Egyesület keretein belül végzi a gyerekek vitorlás oktatását és edzéseit. Kaposvári vállalkozás révén régóta szerettük már volna beindítani a vitorlázás oktatását a Kaposvár melletti Deseda tavon.

karsailing_loogo

Vitorlás egyesületünket 2012. júniusában alapítottuk, azzal a céllal, hogy a utánpótlás nevelést és a gyerekek vitorlázni vágyását, tanulását még komolyabb szinten tudjuk kielégíteni és nem titkolt szándékkal, a versenyzők támogatását és versenyzési lehetőségeiknek biztosítását szeretnék majd ellátni. Ezenkívül vitorlás versenyek szervezését és lebonyolítását is végzi egyesületünk teljes összhangban működve a Magyar Vitorlás Szövetséggel (MVSZ), a Nemzeti Közlekedési Hatósággal (NKH) és a Vízirendészettel.

Lépj be és legyél Te is vitorlás egyesületünk tagja.

Ehhez nem kell semmi mást tenned csak jelezni felénk belépési szándékodat és egyesületünk felvesz Téged tagjai közé.

Vitorlás egyesületünk éves tagdíja pártoló tagoknak és nem versenyzőknek: 5.000 Ft/év/fő.
Versenyzőknek: 11.000 Ft/év/fő                                                                                                                   Ifjúsági versenyzőknek: 5.500 Ft/év/fő

Te mint tag mit kapsz a tagságodért cserébe?

A KARSAILING Vitorlás Sport Egyesület és a Karsai Vitorlás Iskola által meghirdetett gyakorlati pótórák és hajóbérlések árából 15% kedvezményt biztosítunk minden pártoló és nem versenyző tagunknak.

Versenyzőinknek biztosítjuk a versenyzéshez szükséges egyesületi hátteret. Alapításunk óta teljes körű tagjai vagyunk a Magyar Vitorlás Szövetségnek (MVSZ). Versenyeket és edzésnapokat szervezünk és rendezünk rendszeresen.

Egyesületünk fő célja a vitorlázás megismertetése és megszerettetése a gyerekekkel, a következő vitorlázó generáció kinevelése és az utánpótlás nevelés.

Azokat a gyerekeket, akiknél azt látjuk, hogy van tehetségük és elég szorgalmuk a vitorlázáshoz, azokat tovább irányítjuk olyan partner nevelő egyesületekhez, akik komolyan foglalkoznak a versenyvitorlázással.

Név: KARSAILING Vitorlás Sport Egyesület
Cím: 7400 Kaposvár Honvéd u.51.
Adószám: 18293395-1-14
Bankszámlaszám: K&H Bank 10403909-50526676-55891003

 

Gyere és lépj be Te is tagjaink közé!

Köszönettel:

Karsai Gábor
KARSAILING Vitorlás Sport Egyesület elnöke