deseda látkép 2 INTRO: 2012. nyarától, vitorlásiskolánk saját egyesületének, a KARSAILING Vitorlás Sport Egyesület keretein belül végzi a gyerekek vitorlás oktatását és edzéseit. Kaposvári vállalkozás révén régóta szerettük már volna beindítani a vitorlázás oktatását a Kaposvár melletti Deseda tavon. Több éves szervezőmunka és sok megbeszélés után megkaptunk a várostól azt a kizárólagos engedélyt, amivel a vitorlázás oktatását Kaposvár címerebeindíthatjuk a Desedán.  Szakmai stábunkkal szeretnénk folyamatosan felkeresni a város iskoláit, oktatási intézményeit azzal a céllal, hogy rövid előadások keretében népszerűsítsük, megszerettessük a vitorlázást a gyerekek körében. Oktatásainkat csak szervezett keretek között nyári vitorlás táborban, táborokban vagy egyéni edzések keretei között bonyolítjuk le. Az oktatásokon kívül szeretnénk ellátni azon emberek hajózási igényeit is, akik időnként szeretnének hódolni a vitorlázásnak. Terveink között szerepel az is, hogy egy vitorlás vízi telepet hozunk létre az eszközök egész éven át való biztonságos tárolásához. A Desedán történő vitorlázással kapcsolatos törekvéseinket a Magyar Vitorlás Szövetség és Kaposvár Város Önkormányzata is maximálisan támogatja. Első sorban egy biztos vitorlázó személyi bázist szeretnénk kialakítani, majd a későbbiek folyamán különböző sporthajó osztályok ranglista, országos versenyeinek is szeretnénk házigazdái lenni. 

Köszönjük szépen támogatásukat!


karsailing_loogo

Vitorlás egyesületünket 2012. júniusában alapítottuk, azzal a céllal, hogy a utánpótlás nevelést és a gyerekek vitorlázni vágyását, tanulását még komolyabb szinten tudjuk kielégíteni és nem titkolt szándékkal, a versenyzők támogatását és versenyzési lehetőségeiknek biztosítását szeretnék majd ellátni. Ezenkívül vitorlás versenyek szervezését és lebonyolítását is végzi egyesületünk teljes összhangban működve a Magyar Vitorlás Szövetséggel (MVSZ), a Nemzeti Közlekedési Hatósággal (NKH) és a Vízirendészettel.

Lépj be és legyél Te is vitorlás egyesületünk tagja!

Ehhez nem kell semmi mást tenned csak jelezni felénk belépési szándékodat és egyesületünk felvesz Téged tagjai közé.

Tagdíjaink:                                                                    nkh pecsét dőlt

Gyerekeknek (8-14 éves korig): 4.500 Ft/fő/hó

Ifiknek (15-18 éves korig): 5.500 Ft/fő/hó                                                                

Felnőtteknek (19-99 éves korig): 6.500 Ft/fő/hó

Egyéni edzések, oktatások: 5.000 Ft/óra

 

Egyesületünk fő célja a vitorlázás megismertetése és megszerettetése a gyerekekkel, a következő vitorlázó generáció kinevelése és az utánpótlás nevelés.

Név: KARSAILING Vitorlás Sport Egyesület
Cím: 7400 Kaposvár Honvéd u.51.
Adószám: 18293395-1-14
Bankszámlaszám: K&H Bank 10403909-50526676-55891003

 

karsai bbport3 másolata (1024x806)

Gyerektáborok, gyerekoktatások 2016.